Danas hladnije s kišom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2009, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas hladnije s kišom

NOVI SAD - U većem delu Srbije danas se očekuje umereno do potpuno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Ujutru i pre podne na severu i severozapadu Srbije, a krajem dana i u toku noći i u ostalim krajevima doći će do postepenog razvedravanja. Vetar će biti slab i umeren, ujutru ponegde i jak severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 19, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U Novom Sadu će danas ujutru biti umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom. Tokom dana biće promenljivo oblačno, svežije, sa dužim sunčanim intervalima. Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 16, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana biti pretežno sunčano. U ponedeljak u planinskim krajevima na istoku i jugoistoku očekuje se ređa pojava lokalnih pljuskova i grmljavina, a u sredu krajem dana i u toku noći i u četvrtak doći će do naoblačenja mestimično sa kišom pljuskovima i grmljavinom prvo u zapadnim i severnim krajevima.

U Novom Sadu će u narednih sedam dana biti pretežno sunčano i toplije. U sredu krajem dana i u toku noći i u četvrtak mogući su lokalni pljuskovi i grmljavine.

Zbog promene vremenskih prilika iznad našeg područja, većina hroničnih bolesnika može osećati svoje uobičajene tegobe. Oprez se posebno savetuje kardio i cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima.

Bolovi u kostima i razdražljivost će biti više izraženi u centralnim i južnim delovima zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.