DVOJICA SRBA KRALI AUTOBUSE PO ITALIJI

Izvor: Kurir, 17.Jan.2011, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOJICA SRBA KRALI AUTOBUSE PO ITALIJI

RIM- Italijanska policija uhapsila je u Firenci četiri Srbina, dva Italijana i jednog Hrvata pod optužbom da su krali autobuse po Italiji, a zatim ih preprodavali u Srbiji prenosi novosadski info portal 021.

RIM- Italijanska policija uhapsila je u Firenci četiri Srbina, dva Italijana i jednog Hrvata pod optužbom da su krali autobuse po Italiji, a zatim ih preprodavali u Srbiji prenosi novosadski  info portal 021.

Uhapšeni su prošle godine ukrali četiri autobusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čija se cena kreće od 150 do 300 hiljada evra.

Italijanska policija sumnja da su oni prošle godine ukrali četiri autobusa, čija se cena kreće od 150 do 300 hiljada evra, od kojih su dva autobusa pronađena, a dva su završila u Srbiji.

U Italiji je u periodu od 2006. do 2008. godine ukradeno čak 1.500 autobusa, uglavnom stranih zemalja koji su prevozili turiste u ovu zemlju.

Zasada nije poznato jesu li uhapšeni učestvovali u prethodnim krađama, jer istraga još uvek traje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U Italiji uhapšena trojica Srba osumnjičena za krađu autobusa

Izvor: Blic, 17.Jan.2011

Italijanska policija uhapsila je šestočlanu kriminalnu grupu, u kojoj su trojica Srba, osumnjičenu za krađu dva autobusa u banji Montekatini, blizu Firence...Uhapšeni su Dražen Bakić (34), Dragan Petrić (48) i Milan Đorđević (21), državljani Srbije, Italijani Đuzepe Krizapuli (48) i Paskvale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.