DS traži sednicu o bezbednosti u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži sednicu o bezbednosti u Novom Sadu

Gradski odbor Demokratske stranke traži hitnu sednicu Saveta za javni red, mir i bezbednost.

Navode da je, nakon jučerašnjeg napada na Novosađanina na samo nekoliko stotina metara od policijske stanice, jasno da je potrebna hitna reakcija Grada i policijske uprave.

- Neprihvatljivo je da se u Novom Sadu svakodnevno dešavaju razbojništva, tuče, mafijaški obračuni, a da Grad ne čini ništa kako bi policijskoj upravi pomogao da se ovakvi događaji svedu na minimum. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Najsramnija činjenica od svih je da se Savet za javni red, mir i bezbednost sastaje samo po strogo formalnim pitanjima, a da niti jedna inicijativa, predlog ili pomoć nikada nije upućena policijskoj upravi u Novom Sadu - stoji u saopštenju.

Novosadske demokrate pozivaju gradonačelnika Miloša Vučevića da se uključi u rešavanje ovog problema i u interesu svih Novosađana inicira hitnu sednicu Saveta i predloži smenu dosadašnjeg predsednika kako bi ovo radno telo Skupštine grada pomoglo policijskoj upravi u poboljšanju bezbednosne situacije.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.