DS: Klupa na Ribljoj pijaci drastičan primer bahatosti

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Klupa na Ribljoj pijaci drastičan primer bahatosti

Novosadski odbor Demokratske stranke rekonstrukciju Riblje pijace vidi kao najsvežiji primer bahatosti gradske vlasti.

Kako ističu, novopostavljena klupa na Trgu republike najskuplja je "u istoriji čovečanstva", za koju kažu da je sramota jer je nastala zahvaljujući parama građana.

"Umesto podzemne garaže koja je trebalo da reši višedecenijski problem, dobili smo nadzemna parking mesta kojih ima manje nego ranije. Umesto zelenila, imamo žardinjere i čitava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rekonstrukcija predstavlja ruglo grada", kaže predsednik gradskog odbora DS-a Veljko Krstonošić.

Dodaje da su još 2011. godine građani platili idejni projekat rekonstrukcije Trga riblje pijace, a dobili nešto što  nije funkcionalno. "Ova rekonstrukcija je dokaz da se nastavlja sa behatoniranjem grada", navodi Krstonošić.

Nova savremena klupa koštala je skoro dva miliona dinara. Dizajnirana je po ugledu na evropske gradove, dužine je 15 metara, a napravljena je sa čeličnim nosačima i naslonom od jasena.

Omladina Demokratske stranke izvela je performans pored same klupe, aludirajući na bahatost SNS-a skupocenom investicijom. (Suzana Stojićević)

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.