DM povlači energetske štanglice, nađeni delovi četke

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DM povlači energetske štanglice, nađeni delovi četke

Trgovinski lanac DM povukao je u Hrvatskoj iz predostrožnosti jedan konditorski proizvod jer su u pojedinim pakovanjima pronađeni delovi četke za čišćenje.

Reč je o "DAS gesunde PLUS pločicama" sa ukusom keksa i slatke pavlake, u čijim pojedinim pakovanjima je proizvođač našao delove četki za čišćenje.

Iz DM Srbija je rečeno da se taj proizvod njihove robne marke ne prodaje u našoj zemlji. Potvrdili su da je proizvod povučen u Hrvatskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ali tvrde da potrošači u Srbiji ne bi trebalo da brinu jer njega nema na srpskom tržištu.

"Nema takvog proizvoda u našem asortimanu. Ali svako ko je kupio te štanglice u Hrvatskoj moći će da refundira troškove kod nas", kažu u ovoj kompaniji.

Kako se navodi u saopštenju kompanije DM Hrvatska, kompanija je iz predostrožnosti povukla ovaj proizvod, u pakovanju od 45 grama, s rokom trajanja avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar 2016. godine. "U pojedinim pakovanjima, proizvođač 'DAS gesunde PLUS' pločica je utvrdio prisutnost delova četki za čišćenje proizvodnog pogona", ističu iz DM-a.

Iz tog trgovinskog lanca mole kupce da provere jesu li kupili taj proizvod, a one koji jesu mole da ga ne jedu nego da ga vrate u najbližu prodavnicu DM-a, gde će im biti vraćen novac.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.