DEVOJKA POGINULA U UDESU

Izvor: Kurir, 12.Okt.2010, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKA POGINULA U UDESU

ŠABAC - Šapčanka A. C. (19) poginula je, dok su četiri njene drugarice povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na obilaznom putu M-19 u Šapcu.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada se V. R. (36) iz Šapca, vozeći automobil „audi A4“, sudario sa automobilom „jugo florida“ novosadskih registarskih oznaka koji je vozila A. C. U udesu je jedino V. R. prošao nepovređen.

Dve drugarice V. R. zadobile su teške povrede, dok su dve lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povređene.

- Sve četiri zbrinute su u šabačkoj Opštoj bolnici. Nažalost, A. C. je preminula neposredno pre prijema u Hitnu pomoć - kaže naš sagovornik.

Prema rečima očevidaca, udarac automobila bio je toliko jak da se čuo na 500 metara od mesta nesreće.

- Nešto je jako puklo, pa sam istrčao iz dvorišta i video prevrnutu „floridu“, koja je sletela s puta i zadržala se u njivi. Neki vozači koji su išli putem zaustavili se se i pritrčali da pomognu i izvuku devojke iz smrskanog automobila - ispričao je jedan očevidac.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Šapcu, a uzroci nesreće još se utvrđuju.  

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.