Cockney Rejects u Novom Sadu

Izvor: B92, 23.Apr.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cockney Rejects u Novom Sadu

Cockney Rejects, engleski punk bend, nastupiće na trećem "To Be Punk” festivalu koji se održava 4. i 5. juna u Novom Sadu.

Ovaj punk bend osnovan je u Londonu 1979. godine. Popularnost su stekli svojim albumima "Greatest Hits Vol 1” iz 1980. godine i "Greatest Hits Vol 2” iz iste godine. Članovi benda obradili su i navijačku himnu fudbalskog kluba Westham United "I’m Forever Blowing Bubbles” i time izrazili veliku odanost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubu.

Na festivalu, koji se održava u prostoru "Fabrika”, nastupaju i Cute Lepers iz SAD-a, Works iz Holandije, Gavrilo Princip – Smederevo, Debeli precjednik iz Hrvatske, i tri novosadska benda, Vrisak generacije, Ringišpil i Bayonets.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.