Izvor: Radio 021, 24.Okt.2020, 13:53

Članovi porodice iz BiH osuđeni jer su pretukli ćerku zbog dečka iz Srbije

Roditelji, stric i tetka mlade bosanske muslimanke kojoj su obrijali glavu jer se viđala s mladim Srbinom osuđeni su u Francuskoj na godinu dana zatvora uslovno.

Sud u gradiću na istoku Francuske odredio je i petogodišnju zabranu ulaska na francusku teritoriju roditeljima 17-godišnjakinje.

Devojka i članovi porodice njenog dečka na sudu su rekli da je bila odvedena u sobu gde su je četiri odrasle osobe tukle, a stric obrijao.

Roditelji, stric i tetka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << priznali su "tek jedan ili dva šamara" i rekli da ju je obrijao otac kako bi je kaznio nakon što je četiri dana bila u begu s tri godine starijim mladićem.

"Roditelji su me tukli rukama i nogama", izjavila je devojka i navela da su se "protivili braku i njihovoj vezi zbog religije".

Članovi njene porodice poriču tu verziju i tvrde da nisu pretukli devojku, a otac kaže da ju je "samo obrijao, a majka dva puta ošamarila".

Međutim, to objašnjenje, uz ozbiljan nalaz lekarskog pregleda - slomljena rebra i brojni hematomi, zbog čega je devojka provela dve sedmice u bolnici, sudijama nije bilo dovoljno uverljivo.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.