Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2022, 08:31

Član škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen u Budvi

Jedan od visokopizicioniranih članova škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen je oko 23.40 časova u Budvi, potvrđeno je“Vijestima„.
On je likvidiran u budvanskom kafiću Korkovado.
„Večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Budvi, ispred zidina Starog grada, kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo. Reč je o M.Š.. Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << obaveštena“, saopšteno je iz Uprave policije.
Jedan od izvora „Vijesti“, kazao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je sedeo za stolom do njegovog i koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.
Drugi izvor navodi da je Šaković sedeo za stolom u prvom redu i da je leđima bio okrenut ka šetalištu kada je prišao muškarac koji je imao belu košulju i kačket i u njega ispalio više hitaca. Nastala je pometnja, što je ubica iskoristio i pobegao pored hotela „Mogren“.
Policija je, kako je naveo izvor „Vijesti“, pronašla košulju i kačket.
Policija je blokirala kontakt zonu Starog grada.
„Ima žive da ih grizem, kupiću nova klešta“ Bolesna prepiska Velje Nevolje i njegovih krvoloka na Skaju

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.