Četvorogodišnje dete otrovano kokainom, uhapšeni roditelji

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorogodišnje dete otrovano kokainom, uhapšeni roditelji

Četvorogodišnja devojčica otrovala se kokainom u Zagrebu, a policija je uhapsila roditelje koji su konzumirali drogu.

Roditelji su ćerku doveli u bolnicu u vidno lošem stanju i sa izraženim nagonom za povraćanjem.

Lekari su najpre posumnjali da devojčica ima stomačni virus, ali nakon analize krvi utvrdilo se da dete ima trovanje kokainom.

Pozvana je policija koja je uhapsila roditelje koji su konzumirali kokain, 35-godišnjaka i 40-godišnjakinju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Protiv njih je podneta krivična prijava i određen im je pritvor.

Prema nezvaničnim saznanjima zagrebačkih medija, dete se oporavlja, a nakon izlaska iz bolnice biće smešteno kod rođaka.

Autor: index.hr

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

HRVATSKA U ŠOKU Devojčica (4) se otrovala kokainom

Izvor: Blic, 05.Okt.2016

Četvorogodišnja devojčica iz Zagreba otrovala se kokainom koji su konzumirali njeni roditelji. Dete je smešteno u Hitnoj pomoći, u Vinogradskoj bolnici, a mama i tata su uhapšeni i određen im je pritvor, prenosi "Index"...Roditelji otrovanog deteta konzumirali su kokain, a njihov nemar doveo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.