Izvor: Radio 021, 26.Jan.2021, 10:32

Četvoro povređeno u tri sudara u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da se prvi udes dogodio u 7:41 časova na Zrenjaninskom putu, pre skretanja za Kać, gde su se sudarila dva vozila. Hitna pomoć je tu pomogla muškarcu starom 31 godinu koji je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Druga nezgoda se dogodila u 13:46 časova u Futoškoj ulici kod broja 35, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su se sudarila dva vozila. U ovoj nezgodi je povređen maldić star 21 godinu kojem je ekipa Hitne pomoći ostavila uput u slučaju pojave nekih tegoba.

Hitna pomoć je intervesinala i u 18:03 časova na uglu Sentandrejskog puta i Savske ulice gde su u sudaru dva vozila povređene dve osobe. Žena stara 36 godina koja je bila vozač je prevezena u Urgentni centar, kao i muškarac star 48 godina.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Muškarac povređen u saobraćajnoj nezgodi na Mišeluku, vozila smrskana

Izvor: Radio 021, 26.Jan.2021

Pedesetjednogodišnji muškarac povređen je u saobraćajnoj nezgodi danas oko 17 časova na Mišeluku...Kako za 021.rs navodi doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa je na licu mesta zbrinula povređenog muškarca i prevezla ga u Klinički centar Vojvodine na odeljenje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.