Četvoro mrtvih u sudaru šlepera, automobila i kamioneta kod Svilajnca

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro mrtvih u sudaru šlepera, automobila i kamioneta kod Svilajnca

Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu, javlja dopisnik RTS-a.

Nesreća se dogodila oko 19 časova na regionalnom putu, na izlazu iz Svilajnca.

Sudarili su se šleper, kamionet i putničko vozilo, u kojem su se nalazile osobe koje su stradale.

Jedna teško povređena osoba nalazi se u ćuprijskoj bolnici.

Jutros su se dogodile dve teške saobraćajne nesreće na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << auto-putu Beograd–Niš, između Ćuprije i Jagodine, u kojima je stradalo sedam osoba, o čemu više OVDE. Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović tom prilikom je rekao da su sudari tragična opomenada je krajnje vreme da se preduzmu sve potrebne mere da se takve nesreće spreče u budućnosti.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Svilajnca, četvoro mrtvih

Izvor: B92, 09.Okt.2018

Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru četiri vozila na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu...Nesreća se dogodila oko 19 sati na regionalnom putu, na izlazu iz Svilajnca...Sudarili su se šleper, kamionet i dva putnička vozila. MUP je saopštio da su u sudaru povređene dve osobe...Muškarac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.