Izvor: Novine novosadske, 20.Jul.2012, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri samoubistva vešanjem u Novom Sadu

Juče tragičan dan za Novi  Sad. U roku od samo dva sata trojica muškaraca izvršila su samoubistvo vešanjem. Pre dva dana u Sremskoj Kamenici takođe jedno samoubistvo vešanjem.
Trojica muškaraca izvršila su samoubistva vešanjem u Novom Sadu i njegovoj okolini za manje od dva sata.
Najpre je u 7.30 sati dojavljeno da je nađen muški leš na drvetu iza Zavoda za transfuziju krvi u Hajduk Veljkovoj ulici. Naknadno je utvrđeno da se radi o V. S. (1945).Dvadeset minuta kasnije policiji je prijavljeno da je u kući u Čurugu pronađen M. C. (1927). Zatim, odmah posle devet časova, na Klisi, u dvorištu kuće pronađen je V. S. (1932). Inače, prethodne večeri, u četvrtak oko 21 sat u Sremskoj Kamenici, kod vikendice na Paragovskom vidikovcu, takođe je pronađen obešen muškarac. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o M. K. (1960).
Uzrok smrti ovih pokojnika potvrdiće se u Institutu za sudsku medicinu.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.