Izvor: Radio 021, 18.Dec.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri požara u 24 sata u Novom Sadu, povređene dve osobe

Dve osobe lakše su povređene u dva požara koja su juče izbila u Novom Sadu.

Prvi požar izbio je oko 13 časova u Rumenačkoj 19, prilikom čega je jedna ženska osoba (72) zadobila opekotine šake. Zbog izloženosti dimu prevezena je u svesnom stanju na Institut za plućne bolesti Vojvodine.

Drugi požar izbio je oko tri časa posle ponoći u stanu na poslednjem spratu zgrade u Pasterovoj 14. Jedna muška osoba (73) je zbog izloženosti dimu prevezena u Institut >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za plućne bolesti.

Pozar u Novom Sadu! Pasterova 10, Detelinara, 3 ujutru! Skoro sat vremena borbe Vatrogasne Sluzbe sa plamenom i napokon ugasen oko 4h! #NoviSad #Pozar #Detelinara #Vatrogasci pic.twitter.com/uIm1aLx6IK

— Bojan Krnjajic (@bojan_krnjajic) December 18, 2019

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tri osobe povređene u tri udesa u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2019

Tri osobe lakše su povređene u udesima koji su se juče dogodili u Novom Sadu...Pedesetčetvorogodišnja žena zadobila je lake telesne povrede kada je na nju naleteo autobus oko 9 časova na uglu Radničke i Stražilovske. Ona se žalila na bol u predelu desne strane grudi i desne šake, a nakon pregleda...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.