Četiri osobe povređene u tri udesa u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe povređene u tri udesa u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile danas u Novom Sadu.

U udesu u Kovilju, koji se dogodio oko 15.20 časova, povređena su dva mladića od 20 i 16 godina. Po rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, nakon ukazane prve pomoći prevezeni su u Urgentni centar, odnosno na Dečju hirurgiju.

"Mladić star 20 godina zadobio je povredu ramenu i vrata, dok je 16-godišnji dečak zadobio kontuzivne povrede glave", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dodala je ona.

Nešto ranije, oko 15 časova na uglu Futoške i Ulice braće Ribnikar lakše je povređen motociklista. On je zadobio kontuzivne povrede kolena.

Lakše povrede je zadobila i 82-godišnja žena, koja je povređena u udesu u Ulici Račkog, u Petrovaradinu oko 9.30 časova.

Njima je pružena pomoć na licu mesta.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Palestinski mladić ubijen posle napada nožem na trojicu Izraelaca

Izvor: Blic, 01.Apr.2017

Policija je danas ubila 17-godišnjeg Palestinca koji je prethodno nožem ranio tri Izraelca u jerusalimskom Starom gradu...Izraelska hitna pomoć Crveni Davidov štit saopštila je da je u tom incidentu izraelski policajac zadobio umerene povrede, a da su dva mladića lakše povređena, prenose izraelski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.