Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Novi Sad bez struje i vode

Veliki deo Novog Sada oko 13:10 časova ostao je bez struje i vode iz još neutvrđenih razloga.

Radovi u ovom obimu nisu ranije najavljeni, pa nije poznato gde je tačno došlo i do kakve havarije.

Kako saznajemo, bez struje su delovi Podbare, centra Novog Sada, Starog grada, Bulevara oslobođenja, Grbavice, Limana, a javljaju nam se i meštani Futoga da imaju isti problem.

Ne rade ni semafori na pojedinim raskrsnicama, kao što je ugao Futoške i Bulevara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oslobođenja, kod Merkatora, na uglu Serntandrejskog puta i Partizanske ulice...

Takođe, usled nestanka struje prestalo je napajanje Fabrike vode na Štrandu, čime je ceo Novi Sad ostao bez vode. U "Vodovodu i kanalizaciji" za 021 kažu da se radi o ozbiljnoj havariji na elektromreži, jer nijedan od četiri alternativna voda za elektrosnabdevanje koji je im je obezbedio EPS, nemaju napon, tako da ne mogu da pokrenu sistem.

Nakon što struja dođe, biće potrebno oko sat vremena da ceo Novi Sad dobije vodu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Veći deo Novog Sada bez struje i vode

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020

Veliki deo Novog Sada oko 13:10 časova ostao je bez struje i vode iz još neutvrđenih razloga...Radovi u ovom obimu nisu ranije najavljeni, pa nije poznato gde je tačno došlo i do kakve havarije...Kako saznajemo, bez struje su delovi Podbare, centra Novog Sada, Starog grada, Bulevara oslobođenja,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.