Izvor: Radio 021, 25.Mar.2020, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarter let za državljane SAD koji žele da se vrate u Ameriku

Američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri objavio je na svom tviter nalogu poziv državljanima Sjedinjenih Američkih Država da se sutra u podne organizuje specijalni čarter let kojim mogu da se vrate u Ameriku, ako žele.

"Pažnja Amerikanci: ako ste u Srbiji i pokušavate da nađete način da se vratite u SAD, moj tim je uredio specijalni čarter let koji poleće u podne 26. marta iz Beograda, a destinacija je Los Anđeles", napisao je Godfri.

"Morate brzo reagovati i kontaktirati ambasadu na linku", napisao je Godfri i ostavio neophodne podatke.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

[POSLEDNJA VEST] Er Srbija danas prevozi američke državljane iz Beograda do Los Anđelesa

Izvor: TangoSix.rs, 26.Mar.2020, 10:35

Kako Tango Six saznaje, nacionalna avio-kompanija Srbije izvešće svoj najduži humanitarni let do sada danas u podne.. Ambasada Sjedinjenih Američkih Država zatražila je od Vlade Srbije i Er Srbije ovu mogućnost radi prevoza 80 svojih građana koji se nalaze u Srbiji a želeli bi da se vrate u...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.