Сајам запошљавања „Career Fair“ биће одржан 17. априла на ФТН-у (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 13:42

Сајам запошљавања „Career Fair“ биће одржан 17. априла на ФТН-у (ВИДЕО)

Први сајам запошљавања који је намењен студентима машинске и саобраћајне струке под називом „Career Fair“ биће одржан 17. априла на Факултету техничких наука у Новом Саду.
У разговору са Јовицом Ашћерићем, председником >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Савеза студената Факултета техничких наука у Новом Саду и Бојаном Савић, председницом организационог одбора Сајма, покушали смо да сазнамо ко је организатор, шта студенти могу да очекују и који је циљ самог Сајма.
Организатор сајма запошљавања „Career Fair“ је Савез студената факултета техничких наука у Новом Саду, а намењен је студентима машинске и саобраћајне струке.
Студенти ће на сајму имати прилику да се упознају са потенцијалним послодавцима, који ће узети учешће на сајму, али и да сазнају информације о потенцијалним праксама и могућностима запослења. Моћи ће да добију информације о мисијама, вредностима, услугама и радним условима компанија. Такође, студенти ће имати прилику да кроз учешће на предавањима и радионицама сазнају неопходне информације на тему запошљавања.
Фото: Градске инфо Сам циљ сајма је да студентима пружи могућност да се информишу о потенцијалној пракси или запослењу, а компаније ће имати прилику да представе свој рад студентима и на који начин се позиционирају на тржишту рада. Уколико тражите прилику, „Career Fair“ је место где је можете пронаћи.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Career Fair (@career_fair_ftn)


Организатори су позвали студенте да прате све информације на званичним профилима овогодишњег сајма. Студентима поручују да се припреме за могуће интервјуе вежбајући одговоре на честа питања о свом искуству, хобијима као и мотивацији за рад у одређеној компанији. Такође, саветују да смислите питања за послодавце како бисте боље разумели њихову понуду.
На сам дан сајма биће лоциран и кутак за биографије, где ће студенти моћи да оставе свој ЦВ.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Fakultet tehničkih nauka? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајам запошљавања „Career Fair“ биће одржан 17. априла на ФТН-у (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.