Čanak negirao da je vožnja sanki bahato ponašanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2009, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak negirao da je vožnja sanki bahato ponašanje

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se nije bahato ponašao u saobraćaju kada je ulicama Novog Sada, kako je rekao, "nekoliko metara vozio motorne sanke".

Na Jutjubu objavljen je snimak na kome se vidi Nenada Čanak kako u jednoj ulici u Novom Sadu, u pešačkoj zoni, u majci kratkih rukava vozi motorne sanke.

"Za bahato ponašanje u saobraćaju vi trebate da budete u saobraćaju, po zakonima ove zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ja nisam bio u saobraćaju, zbog toga što motorne sanke nisu podvedene ni pod jedan zakon", kazao je Čanak agenciji Beta.

Kako je naveo, kada se neko bahato ponaša onda on parkira svoj džip na stazu za slepe kao što je to činio lider Nove Srbije Velimir Ilić ili Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

"To što sam 200 metara ili 500 metara probao vozilo koje mi je dao na uslugu prijatelj, koji je promoter i prodavac takvih vozila, ne vidim kao bilo kakav problem osim potrebu za ne znam kakvim skandalima", ocenio je Čanak.

"Zar stvarno mislite da se može voziti bahato na minus tri u košulji kratkih rukava. Pa to onda govori o meni kao čoveku neverovatne fizičke spreme koji može da izdrži tu temperaturu i to pod vetrom kod kojeg otkazuju vitalni organi u roku od samo par minuta", dodao je Čanak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.