ČUVARU ČUPALI UVO

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUVARU ČUPALI UVO

BEOGRAD - Pretukli čuvara i vezali ga selotejpom! Trojica razbojnika pretukla su u utorak u 22.10 sati radnika obezbeđenja Andriju D. (51) na njegovom radnom mestu u preduzeću „Elektroelementi“ na Novom novosadskom putu u Zemunu. Pretučenog čuvara pronašao je njegov sin tek oko 5.30 narednog dana.

BEOGRAD - Pretukli čuvara i vezali ga selotejpom!

Trojica razbojnika pretukla su u utorak u 22.10 sati radnika obezbeđenja Andriju D. (51) na njegovom radnom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u preduzeću „Elektroelementi“ na Novom novosadskom putu u Zemunu. Pretučenog čuvara pronašao je njegov sin tek oko 5.30 narednog dana.

Andrija D. je s teškim povredama prevezen u bolnicu. Kako saznajemo, njemu fali deo uveta, jer su ga razbojnici toliko brutalno tukli da je malo falilo da mu ga iščupaju.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, razbojnici su Andriju D. premlatili u čuvarskoj kućici, pa su sa ukradenim stvarima pobegli službenim kombijem firme „Elektroelementi“.

- Najpre su ga isprskali sprejom po licu, a zatim ga udarali i vezali mu ruke i noge selotejpom. „Čupali“ su mu uvo preteći da će ga iseći. Ukrali su mu ključeve firme i mobilni, a zatim opljačkali preduzeće i odvezli službeni kombi u kome se nalazila računarska oprema. Policija traga za razbojnicima - saznajemo od našeg izvora u istrazi.

Oliver Đenić, komercijalista preduzeća „Elektroelementi“, kaže za Kurir da je u firmi trenutno popis kako bi se utvrdila vrednost ukradene robe. Nezvanično saznajemo da je toj firmi pričinjena šteta od oko tri miliona dinara.

- Razbojnici su pretukli radnika obezbeđenja. Potom su službeni kombi napunili kablovima, a odneli su i desetak kompjutera. Povređenog čuvara pronašao je sin. On ga je zvao na mobilni, a kako mu se otac nije javljao, došao je i zatekao ga u polusvesnom stanju. Nije bilo očevidaca, čak ni portiri iz obližnjih firmi ništa nisu ni videli ni čuli - priča Đenić.

Andrija je, inače, radnik firme „Soko grup“, koja je zadužena za obezbeđenje „Elektroelementa“.

Zorica Nikolić

Kako su ga tako pretukli...

Kako nezvanično saznajemo, u preduzeću „Soko grup“, čiji je radnik Andrija D., spremni su da pruži svu neophodnu pomoć povređenom čuvaru i njegovoj porodici.

- Ne mogu da verujem da su tek tako mogli da pretuku čoveka. Andrija je uzoran radnik. Ovo je prvi put da razbojnici pretuku radnika obezbeđenja zaposlenog u našoj firmi - rečeno nam je u preduzeću „Soko grup“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.