COSMIC PIGS U NOVOM SADU! (AUDIO)

Izvor: PartyClips.net, 07.Dec.2010, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

COSMIC PIGS U NOVOM SADU! (AUDIO)

U subotu, 11. decembra u klubu Compressor se ogranizuje žurka za sve ljubitelje progresivnog zvuka. Mikael Kanin, aka Yakuza Son, koji je domaćoj publici u poslednjih godinu dana poznat po back2back nastupima na SWITCH OFF SESSIONS u klubu SOUL, odlučio je da predstavi projekat Cosmic Pigs.

Cosmic Pigs čine Nemanja Gođevac sa iskustvom u klabing svetu Malte, široj publici poznat po saradnji sa vodećim beogradskim DJ-evima, Božom Podunavcem i Mark Wee-jem u periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << od 2000. do 2003. i Ministry od Ducks, M.O.D., back2back projekat Ilije Rešetara i Luke Ðukića. Njihovu saradnju karakteriše spoj iskustva Gođevca i entuzijazma i talenta sastava M.O.D.
Cosmic Pigs - Hoffman by M.O.D. & Cosmic Pigs
Stilski, Cosmic Pigs preferiraju tech zvuk sa progresivnijim ritmom. Melodičnost M.O.D.-ja se savršeno nadovezuje na old skul prustup muzici Godevca - precizno građeni setovi sa uvek ozbiljnom bass podlogom. Cosmic Pigs su trenutno rezidenti beogradskog underground bara ŠKD.
Mahi We (yakuza.son re-master edit) by yakuza.son.music
Svakako, predlažemo vam da ne propustite njihove edicije na Pure.FM-u, drugi ponedeljak u mesecu, ponoc - MIND PROGRESSION i 'COSMIC MESS' - prve nedelje u mesecu, 22h. Koliko su emisije slušane, govori i činjenica da su Cosmic Pigs nastupali na njihovoj rođendanskoj žurci, što je na kraju dovelo do prvog većeg inostranog bukinga u Beču, 26. novembra, gde su radili sa rezidentima Space-a sa Ibice.
Podršku na žurci u VIP room-u pružiće domaćoj publici dobro poznati DJ - Albino Cox zajedno sa Mikael Kaninom.
Ulaz do ponoći će biti 100 dinara, a nakon 200 dinara.
http://www.facebook.com/event.php?eid=136217196433423

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.