Како да се пријавите за „CEEPUS“ студентску размену?

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Maj.2023, 09:12

Како да се пријавите за „CEEPUS“ студентску размену?

Поводом отварања конкурса за мобилности у оквиру CEEPUS програма, Инфо центар организује вебинар намењен студентима и предавачима на државним високошколским установама у Србији заинтересованим за одлазак на размене у оквиру овог програма у академској 2023/24. години. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pixabay/wynpnt Осим општих информација о програму, на вебинару ће, корак по корак, бити демонстрирано како се подносе пријаве за CEEPUS мобилности.
CEEPUS је средњовропски програм универзитетске размене који студентима и академском особљу са државних високошколских установа из Србије омогућава академске боравке у земљама средње и југоисточне Европе.
Вебинар се одржава у уторак, 16. маја у 15.30 часова.
За учешћа на вебинару потребно је попунити кратак пријавни формулар, најкасније до 16. маја у 12 часова.
Koliko je upisanih studenata na Univerzitetu u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да се пријавите за „CEEPUS“ студентску размену? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.