Нови Сад „Business Run“ данас на Штранду

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Apr.2023, 07:40

Нови Сад „Business Run“ данас на Штранду

Нови Сад „Business Run“ је једна од највећих трка у граду и свакако највећи градски спортско-пословни догађај. Фото: PrtSc/serbiabusinessrun.com У 2022. години, трка је била рекордна, са преко 2100 учесника из више од 100 компанија.
Ове године трка се одржава на Штранду и стаза је дугачка 5 километара, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << трка почиње у 18:00 часова. У трци учествују запослени из компанија, удружења, јавних предузећа, школа и факултета и других организација, без ограничења пола учесника и максималног броја учесника.
Сваку компанију представља један компанијски тим. За тимски пласман потребно је минимум 3 учесника, а уколико имате само 1 представника, он/она се такмичи у индивидуалном пласману.
Информације и више детаља о трци можете пронаћи на сајту организатора https://serbiabusinessrun.com/novi-sad/.
„Big prolećni market“ 8. i 9. aprila u Big šoping centru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад „Business Run“ данас на Штранду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.