“Business Run“ у Новом Саду окупио рекордан број компанија до сада! (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Apr.2023, 12:00

“Business Run“ у Новом Саду окупио рекордан број компанија до сада! (ВИДЕО)

Најпознатије новосадско купалиште Штранд је јуче, 6. априла, било полазна тачка и циљ за све окупљене тркаче највећег и најодрживијег спортско-пословног догађаја у нашој земљи под називом “Schneider Electric Serbia Business Run“.
У питању је серија пословних трка за којом је и ове године владало велико интересовање међу такмичарима. Основни циљ огранизације оваквог догађаја јесте промовисање здравог и активног начина живота.
Ове године за “Schneider Electric Serbia Business Run“ пријавио се до сада рекордан број такмичара, односно преко 3.000 такмичара из више од 130 компанија.
Организација је ове године била на завидном нивоу. На самом улазу такмичари су могли добити своје бројеве, али и купоне за бесплатну клопу и пиће након трке.
Гардероба се могла одложити на предвиђено место, те се нигде није стварала гужва иако је био окупљен велики број људи.
Само се, из компаније Schneider Electric, која је насловни спонзор ове манифестације, пријавило се преко 500 такмичара.
Важно је поменути да ово није једина трка коју Schneider Electric спонзорише, наиме, они су такође спонзори и чувеног маратона у Паризу који се одржао пре само неколико седмица. Дужина стазе до 5 километара учинила је да и оне мање активне колеге могу да се такмиче и учествују у трци, те оборе свој лични рекорд.
Оно што је важно поменути јесте да су пластичне флаше, лименке и картон са трка рекциклирани, те се приликом овог догађаја веома пазило на екологију и заштиту животне средине.
На крају дана изабрани су победници из неколико категорија. Бирао се најбржи колега, најбржа колегиница, најбржи тим, и најфит компанија.
Након што су победници проглашени и након што су им додељене вредне награде, сви посетиоци су могли да уживају у квалитетном музичком програму у извођењу Skylimit бенда и нестварном ватромету.
Борба са савременим, седентарним, начином живота подразумева управо буђење свести о важности активнијег начина живота. Драго нам је да је баш наш град један од градова домаћина у којима се већ традиционално одржавају серије пословних трка којима се, чини нам се, из године у годину радује све већи број људи.
Danas se praznuje praznik Blagovesti – tiču se Isusa, ali nemaju veze sa Vaskrsom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Business Run“ у Новом Саду окупио рекордан број компанија до сада! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.