Bujoševi: Svi ljuti na RTS, to me raduje

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujoševi: Svi ljuti na RTS, to me raduje

Generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević izjavio je danas, povodom kritika koje stižu na račun javnog servisa, da ga to raduje.

"Raduje me što su svi ljuti na RTS", kratko je prokomentarisao Bujošević u izjavi za Sputnjik.

Ministar za rad Aleksandar Vulin najavio je prethodno da će tražiti smenu rukovodstva Radio-televizije Srbije i da će zatražiti podršku koalicionih partnera, jer, kako je rekao, čelnici javnog servisa očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << više vode računa o tome šta će neko viknuti na protestima, nego o državnim interesima.

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da ga je Vulinov zahtev nasmejao i da postoje oni koji odlučuju o tome.

"Svi žuti su ostali tamo, svi vedre i oblače, sve koje je postavljala Demokratska stranka. Dođe zabavno da gledate kako neko kad skupi 60 ljudi ima svojih pet minuta u Dnevniku. Da li sam uvek bio srećan zbog onoga što radi RTS? Nisam", rekao je Vučić.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.