Овогодишња конференција „Build it first“ на Златибору од 21. до 24. марта

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Feb.2024, 10:21

Овогодишња конференција „Build it first“ на Златибору од 21. до 24. марта

Студенти грађевинарства, геодезије и архитектуре ће се и ове године окупити у студентском одмаралишту Ратко Митровић на Златибору у оквиру конференције „Build it first“. Фото: PrtSc/Instagram/build_it_first Tрадиционална међународна конференција коју организује Студентска унија Факултета >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << техничких наука у Новом Саду, одржаће се у периоду од 21. до 24. марта 2024. године.
Учесници конференције ће бити смештени у студентском одмаралишту Ратко Митровић на Златибору.
Цена за буџетске студенте из Новог Сада је 6.700 динара, док је за студенте на самофинансирању 8.700 динара.
У цену котизације за учешће на конференцији урачунати су превоз, три ноћења на бази пуног пансиона, учешће на предавањима и радионицама.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Build it first (@build_it_first)


Ове године организатори очекују више од 200 учесника из Србије али и из иностранства. Студенти ће имати прилику да се упознају са водећим компанијама из поменутих области, али и да учествују у радионицама и предавањима.
Како студенти сами кажу, стицање нових знања и усавршавање треба да буду основни разлог овакавих догађаја, али где су студенти ту је и добро дружење.
У склопу програма конференције биће организоване и студентске журке, где ће студенти имати прилику да се друже у мало опуштенијој атмосфери.
Више информација студенти могу да сазнају на званичном инстаграм профилу организатора.
Navike najboljih studenata koje bi trebalo da primenite

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овогодишња конференција „Build it first“ на Златибору од 21. до 24. марта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.