Izvor: B92, 20.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet Novog Sada na internetu

Novi Sad -- Svaki Novosađanin, kao i svaki stanovnik planete, može da pogleda kako izgleda budžet grada Novog Sada.

Od pre nekoliko dana na zvaničnoj prezentaciji grada www.gradnovisad.org.yu nalazi se budžet Novog Sada za 2006. godinu.

Na stranici sajta koja se zove "Informator o radu organa grada Novog Sada", svako može da pogleda završni račun budžeta grada za 2004. godinu, da skine obrasce potrebne za dobijanje raznih dozvola ili dokumenata koje izdaje lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samouprava.

Na sajtu grada se nalaze i dva dokumenta iz kojih se može saznati šta tačno radi koji odsek gradske uprave, koliko zaposlenih ima, a može se videti i koliko klima uređaja ili kancelarijskog nameštaja ima novosadska lokalna samouprava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.