Buduća načelnica Prosvetne inspekcije bila krupije u kazinu?

Izvor: Novine novosadske, 09.Jan.2013, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buduća načelnica Prosvetne inspekcije bila krupije u kazinu?

Kazino krupijeDugogodišnju načelnicu Prosvetne inspekcije u Novom Sadu zameniće uskoro žena koja je sedam godina radila u kazinu, pišu danas “Novosti”. Prema navodima tog lista, Gradska uprava za obrazovanje zatražila je da se smeni načelnica Ljubica Srđanov >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << i umesto nje postavi Mirjana Lukić Marinković, koja je radila sedam godina kao krupije u ruskom i srpskim kazinima.
Mirjana Lukić Marinković se zaposlila kao prosvetna inspektorka u gradskoj inspekciji pre dve i po godine, po struci je profesor ruskog jezika, ali u biografiji ima i sedam godina radnog iskustva – pet godina u kazinu novosadskog hotela “Park” i dve godine u kazinu u Rusiji, u Moskvi. U inspekciju je došla iz Osnovne škole za odrasle “Sveti Sava”.
Smenu Ljubice Srđanov i postavljenje Lukić Marinkovićeve zatražio je, kako dodaju “Novosti”, v. d. načelnika Gradske uprave za obrazovanje Branko Novaković, ali bez jasnog obrazloženja.
Predsednik Sindikata prosvetnih radnika Srbije “Nezavisnost” Tomislav Živanović rekao je da je ova smena “osveta, zato što je Srđanova krajem prošle godine otkrila ozbiljne nepravilnosti u Tehničkoj školi “Pavle Savić” i zatražila odgovornost direktorke Vesne Bursać”. – Ljubica Srđanov je otkrila nezakonitosti sa izdavanjem diploma u Tehničkoj školi “Pavle Savić” i otad, bukvalno, kreće hajka protiv nje – kaže za “Novosti” Živanović.

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Buduća načelnica Prosvetne inspekcije radila kao krupije

Izvor: Radio 021, 09.Jan.2013

Gradska uprava za obrazovanje zatražila je da se smeni dugogodišnja načelnica gradske prosvetne inspekcije Ljubica Srđanov i umesto nje postavi Mirjana Lukić Marinković, koja je radila sedam godina kao krupije u ruskom i srpskim kazinima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.