Brutalno nasilje u Sremskim Karlovcima, čoveka pretukli čekićem i odsekli mu prst

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno nasilje u Sremskim Karlovcima, čoveka pretukli čekićem i odsekli mu prst

Milan Ždero (56) iz Sremskih Karlovaca u životnoj je opasnosti i trenutno je smešten na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je juče brutalno pretučen u jednoj kući u delu Karlovaca poznatijem kao Čerat.

U novosadskoj policiji je za 021 rečeno da je Ždera pretuklo više osoba i da se za njima traga.

Dodaju da se motiv ovog brutalnog napada ne zna i da je pretučen tupim predmetom, najverovatnije čekićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
U Urgentnom centru su za 021 naveli da je on primljen sa teškim telesnim povredama opasnim po život. Jedan prst mu je odsečen, ima prelome vilične i jagodične kosti, potkolenice i butne kosti.

U policiji saznajemo da Ždero nije imao dosije niti bilo kakavu kriminalnu prošlost, pa inspektori sumnjaju na zelenašenje i zastrašivanje.

Za sada se još samo zna da je ovaj Karlovčanin keramičar i da je u trenutku napada na njega radio u kući koja pripada familiji poznate ovdašnje folk pevačice.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezapamćeno nasilje u Sremskim Karlovcima: Čoveku odsekli prst i BRUTALNO ga pretukli čekićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017

Nemilosrdno su ga tukli..Milan Ždero je primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama, opasnim po život...Milan Ždero (56) iz Sremskih Karlovaca u životnoj je opasnosti i trenutno je smešten na odeljenju intenzivne nege u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je juče brutalno pretučen u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

S. Karlovci: Muškarac pretučen čekićem, odsečen mu prst

Izvor: B92, 26.Sep.2017

M. Ž. (56) iz Sremskih Karlovaca u životnoj je opasnosti i sada je smešten na odeljenju intenzivne nege u KC Vojvodine nakon što je juče brutalno pretučen...Kako navodi 021.rs, M. Ž. je pretučen u jednoj kući u delu Karlovaca poznatijem kao Čerat...U novosadskoj policiji je rečeno da je muškarca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.