Brutalna tuča sestara Kardašijan u karantinu, snimanje obustavljeno

Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2020, 13:55

Brutalna tuča sestara Kardašijan u karantinu, snimanje obustavljeno

Početak 18. sezone rijalitija „Kardašijani“ koja je emitovana 2. aprila na E! televiziji, pao je u senku tuče između sestara Kortni i Kim Kardašijan tokm snimanja poslenje epizode. Snimci tuče sestara se šire društvenim mrežama, producenti su najavili da će poslednju epizoda biti dovršena na potpuno neobičan način.
Tokom snimanja rijalitija, Kim je starijoj sestri prigovorila da nema radnu etiku, a tenzije su brzo eksalirale u tuču. Usledilo je guranje, grebanje i šamaranje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Kim i Kortni su razmenile 20-ak udaraca, a jedva ih je razdvojila Kloi.
– To nije događaj kojim ću biti ponosna, ali je prošlo, završeno je. Kada je mama pogledala taj klip, zaplakala je. Rekla je: „Ko ste vi, deco? Šta se dešava sa vama?“ – kakla je Kim.
Kourtney and Kim Kardashian fight
pic.twitter.com/RX8uIUC3if
— Mannie 🇳🇬🇺🇸🇫🇴 (@lord_mannie) April 3, 2020

Ona je ispričala medijima da je problem što je Kortni u karantinu bila introventna.
– Karantin je za sve nas bilo teško iskustvo. Kortni dugo u sebi skupljala loše stvari i nije htela to da izbaci. I onda je odjednom poludela i skočila na mene. Imala sam ogrebotine i masnice po celom telu – rekla ja u gostovanju na ABC News.
Nakon incidenta, članovi produkcijske ekipe su poslati kućama, a članovi porodice su prinuđeni na samoizolaciju. Oni će zasebno nastaviti snimanje, ali tako što će svako u svojoj kući snimati telefonom.
– Naviknuti smo na porodična okupljanja, ali ovde smo bili 24 sata zaključani. Pogledali smo svaki film koji možete da zamislite – ispričala je Kim.
Kim je sada u samoizolaciji sa mužem Kanje Vestom i njihovo četvoro dece.
– Biti u kući sa četvoro dece je jako teško. Ako sam ikad pomislila da želim da rodim još jedno, s tim je gotovo. Jedina osoba s kojom se viđam osim Kanjea i dece je moja majka, i tu držimo razdalinu od 2 metra. Sa sestrama ću imati večeru na video četu – rekla je ona.
Bred i Dženifer ne mare za virus, planiraju venčanje na meksičkoj plaži

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.