Izvor: Radio 021, 13.Avg.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brod teatar: Keckec, Šinobusi, Josip a Lisac i priča o Vudstoku

Na Brod teatru SKC Novi Sad, ukotvljenom na keju, u narednih nekoliko dana biće bar tri zanimljiva muzička događaja i to besplatna.

Najpre će 16. avgusta koncert imati "Keckec" i "Šinobusi", a sutradan, 17. avgusta, planirana je tribina povodom 50 godina Vudstoka. Dan kasnije, 18. avgusta, koncertnu promociju svog albuma imaće bend "Josip a Lisac". Svi događaji održavaće se od 20 do 23 sata i besplatni su.

Nakon albuma "Pesme iz godina uspavanog razuma", urađenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa sopstvenim bendom Kec Kec & Acid Folk Orchestra (izdavač NS SKC 2010), prošlo je poprilično vremena i publika nestrpljivo isčekuje da nezvanično najbolji novosadski kantautor novijeg doba ponovo eksplodira. Nastup na Brodu teatru je velika želja Milana Kerezovića, popularnog KecKeca da da svoj doprinos proslavi 50 godina inspirativnog Vudstoka.

Nakon pet albuma i gomile pesama, svoju stanicu na Brodu teatru imaće i "Šinobusi" i njihov, sada već punoletan, na raskršću sa rok podžanrovima, bluz najnovijih dana.

Bend "Josip a Lisac" nastao je 2009. godine u Novom Sadu. Okuplja muzičare različitih izvođačkih stilova i afiniteta, a najveći deo stvaralaštva oslanja se na ska/rege ritmove.

Sva dešavanja do kraja avgusta na Brod teatru možete videti OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.