Izvor: Radio 021, 05.Apr.2020, 22:44

Britanski premijer Boris Džonson prebačen u bolnicu zbog virusa korona

Premijer Velike Britanije Boris Džonson prebačen je u bolnicu zbog konstantnih simptoma virusa korona, 10 dana nakon što je bio pozitivan na testu na ovaj virus.

"Po savetu svog lekara, premijer je večeras primljen u bolnicu na testove. Ovo je korak predostrožnosti, pošto premijer i dalje ima konstantne simptome virusa korona 10 dana nakon testiranje", saopšteno je.

Premijer je pozvao građane da slušaju savete nadležnih i ostanu u svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << domovima.

Podrazumeva se da Džonson ostaje zadužen za Vladine napore da se savlada širenje bolesti i u kontaktu je sa svim ministrima i nadležnima, prenosi Independent.

Britanski mediji pišu da Džonson ima visoku temperaturu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Džonson prebačen u bolnicu zbog simptoma koronavirusa

Izvor: VOA, 05.Apr.2020

Britanski premijer Boris Džonson prebačen je u bolnicu zbog simptoma koronavirusa, saopštio je kabinet britanskog premijera. Boris Džonson prebačen je bolnicu deset dana pošto je objavljeno da mu je potvrđen koronavirus. Džonson, koji je bio u izolaciji nakon prošlomesečnog testa, imao...

Nastavak na VOA...

Britanski premijer Boris Džonson prebačen u bolnicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2020

Premijer Velike Britanije Boris Džonson (Boris Johnson) primljen je u nedelju uveče u bolnicu, na testove, nakon što je pokazao simptome korona virusa. Džonsonu je pre 10 dana potvrđeno da je pozitivan na korona virus. Portparol Dauning Strita rekao je da je Džonson večeras hospitalizovan po...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.