Britanski bokser preminuo u bolnici nekoliko sati nakon pobede u meču

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski bokser preminuo u bolnici nekoliko sati nakon pobede u meču

Britanski bokser Skot Vestgart (31) preminuo je u nedelju, dan pošto mu se slošilo od borbe u kojoj je porazio Deka Spelmana.

Vestgart je pobedio Spelmana na poene posle 10 rundi. Bilo je i žestokih razmena, tokom borbe je bio i u nokdaunu, ali je uspeo da ustane i vrati se borbi.

Na konferenciji posle boks meča Vestgart je vidno bio u bolovima. Kasnije mu se u svlačionici slošilo i prebačen je u bolnicu u kojoj je preminuo.

"Potpuno sam slomljen i nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << reči. Nastaviću da se molim za Skotovu porodicu i ljude koji su mu bili bliski. Počivaj u miru prijatelju", napisao je posle borbe njegov poslednji protivnik Dek Spelman, prenosi B92.

Spelman je u odnosu na Vestgarta bio favorit, a Vestgart je imao šest pobeda, dva poraza i jednu nerešenu borbu pre nego što je preminuo.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.