Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo! Teodora otišla na lečenje uz humanost običnih ljudi

Radnici „Gradskog zelenila“ su se jednoglasno odrekli jedne dnevnice koja će biti uplaćena za lečenje Teodore Milić iz Novog Sada, obolele od retkog oblika leukemije. Suma u iznosu od 476.333 dinara biće uplaćena u petak, 17. juna, a za Teodoru je nedavno u okviru akcije „Humani ponedeljak“ na Štrandu sakupljeno više od 263.000 dinara. Devojčica je otputovala u Nemačku na lečenje metodom matičnih ćelija, a za kompletno lečenje potrebno je 138.000 evra. Do sada je prikupljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << oko 50.000 evra.
U akciju „Gradskog zelenila“ i Teodorinih vršnjaka iz Srednje tehničke škole „Mileva Marić Ajnšatajn“ uključili su se mnogi, a među njima i novosadski frizeri. Oni će u subotu, 18. juna na centralnom platou Štranda od 18 do 20 časova organizovati akciju pod nazivom „Mašnica za Teodoru“. U bogatom dečijem programu učestvovaće deca iz plesnih škola folklora, hip hopa, džez baleta, kao i balerine. Za kraj programa predviđena je revija dečijih frizura. Svaki posetilac Štranda koji u subotu od 18 do 20 časova da dobrovoljni prilog za Teodorino lečenje, dobiće na poklon mašnicu i učestvovaće u tomboli za koju je nagrade obezbedio lokalni frizerski salon.
Posetite novosadske festivale  

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

ĆAZIM JE NAJHUMANIJI TAKSISTA U SRBIJI: Sa kolegama vozi kako bi pomogao malom Urošu!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jun.2016

Urošu Karapandžiću (6), dečaku koji nije u stanju da hoda i da govori zbog cerebralne paralize i hidrocefalusa, a kome za tri tretmana matičnim ćelijama u Beču nedostaje 50.000 evra, u pomoć je priskočio verovatno jedan od najhumanijih ljudi u zemlji!..U pitanju je Ćazim Salihi, taksista iz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.