Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2022, 16:00

Brat Breda Pita će vas oduševiti, dobar je frajer a u jednom se drastično razlikuje od holivudskog zavodnika

Daglas Pit (55) je tri godine mlađi brat Breda Pita koji je jednako uspešan kao njegov brat ali svoj život krije od kamera.
Za razliku od holivuskog miljenika Breda, zavodnika koji na računu broji milione zahvaljujući svojim ulogama, Daglas je preduzetnik, investitor i filantrop.
Bred je tri godine stariji od brata, a za razliku od poznatoh glumca, Daglas je porodični čovek koji se bavi privatnim biznisom.
Sa Lisom Pit je pred oltar stao 1990. godine, a zajedno imaju troje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dece – Lendona, Sidni i Regana.
Love learning about Brad Pitt’s brother Doug. Doug Pitt. pic.twitter.com/6hZEbOFBn7
— paige (@BonerWizard) July 28, 2019

Daglas je neretko pričao o tome da mu je fotografija jedna od najvećih strasti te ujedno i omiljen hobi, a više od 20 godina upravo se time bavi u slobodno vreme.
Imao je izložbe širom SAD, a njegove fotografije su se pojavile u brojnim američkim i međunarodnim časopisima. Obožava da vozi i bicikl, a često planinari sa porodicom i prijateljima planinari.
Iako mnogi kažu da su dva sveta različita, Bred i Daglas Pit su u sjajnim odnosima pa se redovno čuju, a jedan drugom su velika podrška. Mada se ne viđaju toliko često zbog prirode Bredovog posla, drže do svog odnosa i koriste svaku priliku za druženje.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Canal TVC (@canaltvcmx)


Obe njegove kompanije posluju odlično, a procenjuje se da je Daglas „težak“ oko 240 miliona dolara. Poređenja radi, Bredovo bogatstvo se procenjuje na 300 miliona dolara.
Šuška se da Bred Pit ima novu i 20 godina mlađu devojku (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.