Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branislava Ilić i Filip Vujošević autori najboljih drama

NOVI SAD - Žiri Konkursa Sterijinog pozorja za savremeni domaći dramski tekst odlučio je da prvu nagradu za ovu godinu ravnopravno podele naslovi "Ronalde, razumi me" autora Filipa Vujoševića i "Telo" autorke Branislave Ilić, saopštilo je danas Sterijino pozorje.

U konkurenciji 107 radova pristiglih na drugom konkursu Pozorja, žiri u sastavu Aleksandra Glovacki (predsednica), Anja Suša i Zoran Đerić odabrao je u uži izbor i predložio za objavljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i izvođenje tekstove "Pakleni raj" (pod šifrom "voland1234"), "Sava raka tinu" (šifra "laki") i "Med i mleko" autorke Gordane Smuđa.

Nagrada za najbolji domaći dramski tekst, koja se sastoji od diplome, Sterijine značke i novčanog iznosa, biće svečano uručena u četvrtak, 18. decembra, u 11 sati u Sterijinom pozorju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.