Izvor: Luftika.rs, 07.Avg.2020, 12:03

Boris Milošević: Osuđujem sve zločine, posebno one nad Hrvatima

Boris Milošević je potpredsednik vlade Hrvatske i član Samostalne demokratske srpske stranke. O njemu se u domaćim medijima najviše pisalo zbog prisustva na obeležavanju Dana pobede u Kninu.
Milošević je sabrao utiske.
On je poruke i gestove izražene od strane hrvatskih zvaničnika na ovogodišnjem obeležavanju Dana pobede ocenio kao pozitivne, navodeći da bi sve to mogao biti početak neke nove Hrvatske.
Na pitanje kako je doživeo poruku premijera Andreja Plenkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koja je odao pijetet svim nevinim žrtvama, odgovorio je – lekovito.
Rekao je da mu je mnogo značilo to što je Plenković osudio sve ratne zločine bez zadrške, naveo mesta na kojima su počinjeni ratni zločini nad Srbima i pokazao razumevanje za to što većina Srba drugačije posmatra Oluju.
– Za mene je to značilo da se osećam kao ravnopravni građanin Hrvatske i zato bih hteo da kažem da kao potpredsednik vlade i kao čovek osuđujem sve ratne zločine, pogotovo one koji su počinjeni nad Hrvatima u Lovasu, Škabrnji. Nadinu i svim drugim mestima – rekao je Milošević.
Izvor: nspm.rs
25 godina od operacije Oluja, zločina za koji niko nije odgovarao

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.