Bolničar osumnjičen da je ubio 84 pacijenta

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolničar osumnjičen da je ubio 84 pacijenta

Nemački bolničar koji je pre dve godine osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva dva pacijenta, sada je osumnjičen za još najmanje 84 ubistva.

Nils Hegel (40) je zatvoren u februaru 2015. godine zbog ubistva dva pacijenta na intenzivnoj nezi u bolnici Delmenhorst u blizini Bremena, grada na severu Nemačke. On je pacijente ubijao smrtonosnom injekcijom.

Policija je saopštila da se vrši ekshumacija i analiza drugih tela, kao i da su dosad pronađeni dokazi o "84 ubistva".

Ukoliko se sumnje potvrde, Hegel će postati jedan od najgorih serijskih ubica u Nemačkoj.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka: Zdravstveni radnik ubio najmanje 84 pacijenta

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2017

Nemačke vlasti saopštile su danas da se veruje da je zdravstveni radnik koji je ubijao pacijente prevelikom dozom lekova za srce, odgovoran za smrt najmanje 84 osobe...Nekadašnji zdravstveni radnik Nils Egel osuđen je 2015. godine zbog dva ubistva i dva pokušaja ubistva u jednoj klinici u Delmenhorstu,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.