Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blogeri od Zorannah do Yasserstaina svi na #Blogomaniji

Na novoj konferenciji Fashion & Beauty Blogomanija od 8. do 12. juna u Mariboru naći će se mnogi poznati blogeri kao što je Zorannah, Yasserstain, Marija Žeželj, Branislava Antonić… Preko 150 predavača će predavati na temu modnog blogovanja, fotografije, društvenih mreža, video produkcije, analitike, monetizacije, odnosa sa javnošću, medija…
Fashion & Beauty Blogomanija je posvećena aktuelnim trendovima na društvenim mrežama i  u modnom svetu, pa će tako ovde biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i urednice beauty portala, stilisti, dizajneri, fotografi i predstavici regionalnih nedelja mode.
Ovo je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život.
Blog je samo jedan od načina komunikacije, pa će tako ova Blogomanija biti posvećena i Instagramu, Youtube, Vine, Snapchat kao i ostalim društvenim mrežama koje omogućavaju milionske brojeve pregleda.Oko 1000 posetilaca, aktivnih korisnika društvenih mreža, garantovaće da će ovu konferenciju pratiti ceo region.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Modne revije na Blogomaniji će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

Izvor: NovaEnergija.net, 29.Maj.2016, 10:48

Blogomanija Fashion & Beauty, regionalna konferencija, koja se održava od 8. do 12. juna u Sloveniji, u hotelu Habakuk, pored mnogo predavača, predstaviće vam i modne dizajnere. Oni će za vas prirediti sjajan niz modnih revija i dodatna draž je što ćete moći da se družite sa njima tokom...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.