Blago za Gojka

Izvor: RTS, 21.Apr.2010, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blago za Gojka

Član berlinske Herte i reprezentativac Srbije, Gojko Kačar, planira da promeni sredinu na kraju sezone. Najozbiljnije interesovanje pokazao Hamburger, dok se u medijima pominju Juventus i Milan, kao mogući poslodavci mladog veziste.

Reprezentativac Srbije, Gojko Kačar, nezadovoljan je situacijom u berlinskoj Herti i najverovatnije će na kraju sezone promeniti klupske boje.

Mladi Novosađanin, stigao je u Hertu 2008. godine i vrlo brzo postao predmet interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mnogo jačih klubova širom Evrope.

Njegovi nastupi za mladu reprezentaciju Srbije, ali i za klub iz nemačke prestonice, digli su mu cenu na fudbalskom tržištu, koja sada iznosi oko sedam miliona evra.

Kako navode nemački mediji, najkonkretniju ponudu, za sada, pripremio je Hamburger, mada su interesovanje pokazali i italijanski velikani Juventus i Milan.

Kačar je u međuvremenu postao redovan član reprezentacije kod Radomira Antića, a očekuje se da bude siguran putnik na Mundijal u Južnoj Africi, kao i da predvodi novu generaciju "orlova".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.