Izvor: Radio 021, 10.Mar.2021, 22:56

Bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala negirao krivicu

Bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Goran Papić negirao je večeras da je počinio krivično delo trgovina uticajem, a tužilaštvo je od sudije za prethodni postupak tražilo da mu se odredi pritvor, prenose Novosti.

Papić, za kojeg mediji pišu da je bliski saradnik Nebojše Stefanovića je osumnjičen da je intervenisao da se vrati blindirani automobil koji pripada klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << portal Nova.rs iz Višeg javnog tužilaštva je rečeno da je prilikom saslušanja osumnjičeni negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

"Više javno tužilaštvo predložilo je pritvor za osumnjičenog. Odluka o pritvoru još uvek nije dostavljena tužilaštvu. Više javno tužilaštvo u Beogradu će sprovesti dalju istragu", navode za portal.

Autor: Novosti, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Goranu Papiću određen pritvor do 30 dana, negirao krivicu

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2021

Bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Goran Papić negirao je večeras da je počinio krivično delo trgovina uticajem, a tužilaštvo je od sudije za prethodni postupak tražilo da mu se odredi pritvor, prenose Novosti...Njemu je određen pritvor do 30 dana,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.