Bivši opštinski funkcioner pretukao predsednika SO Temerin

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši opštinski funkcioner pretukao predsednika SO Temerin

Predsednik Skupštine opštine Temerin Robert Karan fizički je napadnut 24. aprila u popodnevnim časovima nedaleko od kuće svojih roditelja.

Opštinsko veće Temerina je saopštilo da ga je napao jedan bivši opštinski funkcioner i naneo mu lake telesne povrede glave, pri čemu su događaju prisustvovale i druge osobe. Karan za 021.rs kaže da ga je fizički napao Milan Tepić koji je do oktobra bio član lokalne vlasti.

"Stajao je u grupi ljudi i kada me je video >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uz gomilu psovki je krenuo ka meni i udario me šakom u glavu nakon čega sam pao. Nisam se branio jer smatram da je to neprimereno za fuknciju koju obavljam. Dok sam sedeo na zemlji ošamučen, Tepić je stojao pored mene i narednih dvadeset minuta nastavio sa vređanjem. Pozvao sam policiju, kao i kolege iz lokalne vlasti. Po dolasku policije i Hitne pomoći, kao i člana veća Dalibora Šandora, Tepić je nastavio da preti i pri tome je zavrnuo ruku kolegi Šandoru", priča Karan za 021.rs

On dodaje da se neprimereno ponašanje bivšeg lokalnog funkcionera nastavilo i u policiji. Karan navodi da se u javnosti nije oglašavao dok o tome nije saopštenje dalo Opštinsko veće i da očekuje da policija i pravosudni organi urade svoj deo posla. Predsednik Skupštine Temerina kaže i da će takođe podneti predstavku Policijskoj upravi Novi Sad protiv osobe koja je bila u Tepićevom društvu, a koja je pripadnik novosadske policije i koja nije ništa uradila da spreči nasrtaje na njega.

O razlozima napada, Karan kaže da može samo da nagađa jer kontakte sa Tepićem nema, ali da izgleda da se radi o tome što su iz opštine tražili objašnjenje o tome po kom osnovu je pre desetak dana ovaj bivši funkcioner držao govor u obnovljenoj sportskoj hali OŠ "Petar Kočić". Karan je inače na lokalnim izborima izbaran za odbornika na listi Lige socijaldemokrata Vojvodine. Nakon što je isključen iz stranke formirao je grupu građana koja nakon prekomponovanja lokalne vlasti oktobra prošle godine čini novu skupštinsku većinu u Temerinu zajedno sa Srpskom naprednom strankom, Socijalističkom partijom Srbije i još nekim stranakama.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.