Bivši čelnik Bačke Topole naplatio fiktivne radove na školi

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši čelnik Bačke Topole naplatio fiktivne radove na školi

Bivši funkcioner opštine Bačka Topola B. A. (53) i još dve osobe uhapšeni su zbog sumnje da su oštetili Fond za kapitalna ulaganja APV za 40,3 miliona dinara.

Zbog sumnje na zloupotrebu položaja, pored B. A. uhapšeni su i odgovorno lice građevinskog preduzeća "Kovačević" R. K. (54) i izvođač radova N. V. (50).

Oni se terete da su, od 2008. do 2012. godine, potpisivali i svojim pečatima overavali dokumenta – privremene situacije sa neistinitim sadržajem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u kojima je navedeno da je od strane izvođača radova, građevinskog preduzeća "Kovačević", ugrađen materijal i izvedeni radovi na rekonstrukciji Doma učenika Bačka Topola, koji u stvarnosti nisu izvedeni.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.