Izvor: Radio 021, 14.Feb.2021, 17:07

Bivšem načelniku UKP Beograd određen pritvor do 30 dana

Bivšem načelniku Uprave kriminalističke policije Beograd Iliji Milačiću određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je odavao tajne podatke, saopštio je Viši sud u Beograd.

Milačić je osumnjičen da je prekršio Zakon o tajnosti podataka.

Kako se navodi, pritvor mu je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Osumnjičeni, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << njegov branilac, može da se žali na ovo rešenje suda u roku od tri dana.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Viši sud: Određen pritvor bivšem načelniku UKP Beograd

Izvor: Danas, 14.Feb.2021

Bivšem načelniku Kriminalističke policije Beograda, Iliji Milačiću, posle saslušanja je odredjen pritvor od 30 dana, saopštio je danas Viši sud u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.