Bijonse najviše zaradila, posle nje Guns N Roses i Springstin

Izvor: Radio 021, 15.Jul.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse najviše zaradila, posle nje Guns N' Roses i Springstin

Bijonse je proteklih godina prema Bilbordovoj listi bila najplaćenija pevačica na svetu, a tu poziciju zadržala je i u prošloj godini kada je zaradila čak 62 miliona dolara.

Kraljica pop i R&B muzike koja je pre mesec dana rodila blizance, prošle godine je fanove iznenadila novim albumom "Formation" kao i dokumentarcem "Lemonade". Zatim je usledila i svetska turneja.

Posle Bijonse na listi najplaćenijih našli su se legendarni Guns N' Roses sa godišnjom zaradom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 42,3 miliona dolara. Na visoku drugu poziciju slavni rokeri popeli su se zahvaljujući njihovoj prošlogodišnjoj svetskoj turneji.

Brus Springstin je treći najplaćeniji muzičar s godišnjom zaradom od 42,2 miliona dolara. Američki roker, pevač, gitarista i kantautor prošle godine je održao nekoliko koncerata širom Evrope i Amerike sa pratećim sastavom E Street. Springstin je prošlogodišnjom turnejom obeležio 36 godina od objavljivanja albuma "The River".

Na Billboardovoj listi najplaćenijih, nalaze se još i Adel, Drejk, Koldplej, Džastin Biber, Rijana, Bili Džoel i drugi.

Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Lista najbolje plaćenih muzičara: Bijonse ubedljivo na prvom mestu sa zarađenih 62 miliona dolara

Izvor: Story, 16.Jul.2017, 16:58

Bijonse je prošle godine zaradila više od 62 miliona dolara i tako postala najbolje plaćena pevačica na svetu, podaci su poslednje Bilbordove liste. Tu titulu uspela je da zadrži još iz 2015. godine. Pop diva koja je pre mesec dana rodila blizance, prošle je godine objavila album ”Lemonade”,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.