Biciklista teško povređen na Slanoj bari

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2015, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista teško povređen na Slanoj bari

U dva udesa koja su se tokom jučerašnjeg dana desila na ulicama Novog Sada jedan biciklista je teže povređen, dok je jedan čovek povređen u saobraćajnoj nezgodi odbio lekarsku pomoć.

Čovek starosti 59 godina koji je odbio lekarsku pomoć povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče oko 7:20 časova u Futoškoj ulici kod Jodne banje.

Nešto kasnije, oko 8:40, u udesu u Primorskoj ulici, povređen je 51-ogodišnji muškarac, koji je zadobio teže povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << glave i ortopedske povrede ruke. On je zbrinut od strane Hitne pomoći na licu mesta, a zatim odvezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Inače, ekipe Hitne pomoći su tokom jučerašnjeg dana intervenisale ukupno 90 puta. Ovoga puta najviše zdravstvenih tegoba imali su hronični plućni i srčani bolesnici, a dosta tegoba imali su i psihijatrijski bolesnici.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.