Biciklista i starija žena povređeni u udesima kod Futoške pijace i na Naselju

Izvor: Radio 021, 16.Sep.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista i starija žena povređeni u udesima kod Futoške pijace i na Naselju

Tri osobe povređene su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana.

Oko osam časova je na Bulevaru oslobođenja kod Futoške pijace lakše povređen biciklista (48). On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.

Na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju oko 13:30 je u saobraćajnoj nezgodi povređena žena (61). Prema rečima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, ona je pregledana na licu mesta i sa lakšim ortopedskim povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prevezena na dalju dijagnostiku.

Šesnaestogodišnja devojka povređena je oko 21 čas na Bulevaru Mihajla Pupina, kada je kod TC "Bazaar" na nju naleteo "golf 2" dok je trčala na autobus. Više o ovoj nezgodi pročitajte u našoj vesti OVDE.

Hitna pomoć imala je više intervencija nego inače - 102, a većina je obavljena tokom dana.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.