Izvor: Radio 021, 29.Jun.2020, 08:06

Beživotno telo izvučeno jutros iz Dunava kod Ribnjaka

Telo 33-ogodišnjeg muškarca izvučeno je rano jutros iz Dunava.

Telo je pronađeno kod Ribnjaka, jutros nešto pre 5 časova.

Kako je za 021.rs potvrdio portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj njihova ekipa je po dolasku samo mogla da konstatuje smrt.

"Naša ekipa je, po pozivu policije, oko 4:50h, na Donjem putu u Ribnjaku zatekla muškarca starog 33 godine bez znakova života i na licu mesta su konstatovali smrt", navodi doktor Krulj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Muškarac je, kako saznajemo, skočio sa Mosta slobode.

Podsetimo da je u nedelju, oko 19:30 časova, nedaleko od železničko-drumskog mosta iz Dunava spasena dvadesetdvogodišnja studentkinja iz Podgorice koju je rečna struja povukla dublje u vodu nakon što je ušla da pliva. Više o ovom spasavanju iz Dunava čitajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Muškarac skočio sa Mosta slobode, telo nađeno kod Ribnjaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2020

Beživotno telo 33-ogodišnjeg muškarca izvučeno jutros iz Dunava kod Ribnjaka, saznaje Radio 021...Telo je pronađeno kod Ribnjaka, jutros nešto pre 5 časova...Kako je za 021.rs potvrdio portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj njihova ekipa je po dolasku samo mogla da konstatuje smrt..."Naša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.