Izvor: Radio 021, 05.Avg.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez većih zadržavanja u saobraćaju

Saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja, vanrednih prekida na glavnim putnim pravcima u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na Preševu i na izlazu i na ulazu čekaju 30 minuta, na Gostunu autobusi čekaju 60 minuta.

Na Špiljanima autobusi čekaju 30 minuta, a na Jabuci i na izlazu i na ulazu autobusi čekaju 20 minuta.

Povoljne vremenske prilike omogućavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nesmetano odvijanje saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nema zadržavanja ni na teretnim terminalima.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umereniji, bez zadržavanja na naplatnim rampama i na granici

Izvor: RTV Pink, 06.Avg.2019, 07:53

Saobraćaj će danas biti umerenog intenziteta, bez većih zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.