Bez golova u Novom Sadu

Izvor: B92, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez golova u Novom Sadu



Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde odigrali su u Novom Sadu nerešeno 0:0 u derbiju 3. kolu plej-ofa Meridijan Superlige. Utakmica je odigrana u fantastičnoj atmosferi, pred oko 12 hiljada gledalaca, a obe ekipe imale su niz prilika za pogodak. Zvezda sada ima sedam bodova više od Partizana, koji je pobedio Bežaniju, Vojvodina je šest bodova iza crno-belih.

Na stadionu "Karađorđe", Vojvodina je bila ravnopravan rival favorizovanim gostima. Posle ranih prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Koromana i Milovanovića, na drugoj strani Despotović u 17. minutu pogađa mrežu Zvezde, ali je sudija svirao ofsajd posle dodavanja Pantelića.

Zvezda je tada preuzela inicijativu, a u 33. minutu Koroman se našao u novoj prilici, posle njegovog šuta Kahriman izbacuje loptu u korner, nakon kojeg Basta udarcem sa oko 16 metara pogađa prečku.

Početak drugog poluvremena protekao je bez ozbiljnijih prilika, pre nego što je Milijaš u 56. minutu slabo šutirao, pravo u golmana Vojvodine.

Zvezda je napadala do kraja meča, ali uglavnom bez značajnijih prilika.

Na drugoj strani, u finišu utakmice, Despotović je imao dve odlične prilike za pobedu Vojvodine, ali je najpre šutirao glavom pored gola, da bi zatim u poslednjim sekundama utakmice sa oko 7 metara poslao loptu preko gola.

Zvezda je tako ispustila nove bodove ovog proleća, a šansu da smanje zaostatak od 18:30 imaju fudbaleri Partizana, koji dočekuju Bežaniju. U nedelju se sastaju Mladost iz Apatina i Hajduk iz Kule.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.